Billeje Esbjerg

Lej en bil hos Budget Biludlejning i Esbjerg, og kom nemt omkring i det smukke og inspirerende Vestjylland.

Budget ligger centralt placeret i Esbjerg, så du får den bedst mulige start på rejsen med nem adgang til områdets mange spændende attraktioner og naturområder. Book en lejebil online her på siden.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Exnersgade 19
Esbjerg
6700

Tel: +45 33 28 63 75

Åbningstider

søndag:
Lukket
mandag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
tirsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
onsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
torsdag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
fredag:
07:30 - 17:00 Åbningstider:
lørdag:
09:00 - 11:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Esbjerg


Læs mere om Esbjerg

Billeje i Esbjerg

Lej en bil hos Budget Biludlejning i Esbjerg, og kom nemt omkring i det smukke og inspirerende Vestjylland. Budget ligger centralt placeret i Esbjerg, så du får den bedst mulige start på rejsen med nem adgang til områdets mange spændende attraktioner og naturområder.

Book en lejebil online her på siden, så du f.eks. kan komme ud at opleve kunst i særklasse på Esbjerg Kunstmuseum eller på de mange imponerende gallerier i byen.

Eller kør til Esbjerg Museum, hvor du kan se fund fra jernalderen og vikingetiden. Esbjerg Havn med det sprudlende liv er også altid et besøg værd.

På det spændende Fiskeri- og Søfartsmuseum kan du opleve sælfodring, se den flotte udstilling om Vadehavet og få lov at røre saltvandsfisk fra de danske farvande. Museet er et oplagt udflugtsmål i tilfælde af regnvejr, og med en lejebil fra Budget i Esbjerg er det nemt at komme tørskoet ud og hjem.

En tur til Esbjerg bør også omfatte en gåtur langs det fascinerende vadehav, hvor du kan komme helt tæt på Vesterhavets rustikke natur og dyreliv. Med en lejebil er det let at komme til Vadehavet, og bilen kan parkeres blot få meter fra vandkanten. Allerede fra parkeringspladsen kan du se de karakteristiske mørke blåmuslingebanker, som ligger cirka 300 meter ude i vandet, og som er særligt synlige ved lavvande. På vej fra bilen og ned mod vandet kan du mellem bankerne møde både østersømuslinger, sandorme og hjertemuslinger. Vejret ved Vesterhavet er omskifteligt, men heldigvis bringer Budget Biludlejning i Esbjerg dig hurtigt og tørskoet ud og hjem.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: