Billeje Aarhus

Besøg Danmarks næststørste by med Budget Biludlejning i Aarhus. Med en Budget lejebil kommer du trygt og komfortabelt rundt til byens mange spændende attraktioner, spisesteder og overnatningsmuligheder.

Budget i Aarhus bringer dig nemt ud og hjem, og benene vil nyde, at bilen holder klar på parkeringspladsen.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Gjellerupvej 80
Aarhus
8230

Tel: +45 33 28 63 09

Åbningstider

søndag:
08:00 - 12:00 Åbningstider:
mandag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
tirsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
onsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
torsdag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
fredag:
07:00 - 17:00 Åbningstider:
lørdag:
08:00 - 12:00 Åbningstider:

Kontorer i nærheden

Find Budget i Aarhus


Læs mere om Aarhus

Billeje i Aarhus

Nyd en spadseretur gennem Den Gamle By, hvor du kan opleve de gamle danske byer, som de så ud i 1500-tallet.

Den Gamle By er et spillevende købstadsmuseum, hvor du kan køre i hestevogn, opleve husene indefra, drikke en fadøl i kælderen, besøge de mange udstillinger, butikker og værksteder eller nyde Traktørstedets lækre kaffe og kringle. Budget i Aarhus bringer dig nemt ud og hjem, og benene vil nyde, at bilen holder klar på parkeringspladsen.

Til de kunstinteresserede er Aros Museum et must. I det imponerende kunstmuseum kan der opleves over 9.000 kunstværker fra både danske og internationale kunstnere, og bygningen i sig selv er et kunstværk af en arkitektonisk perle. Fra Aros kan du tage lejebilen til byens centrum, hvor du kan nyde en forfriskning på en af byens mange caféer eller spisesteder. Når solen skinner, rykker restaurationerne bordene udenfor, og så er der rig mulighed for at opleve det summende byliv over en kold øl eller en kop kaffe.

Er der børn med på turen, kan I opleve masser af sjov og action i Tivoli Friheden, som både byder på forhindringsbaner, radiobiler, pariserhjul og meget mere. I kan også køre til Legelandet og tage en tur i Danmarks længste rutsjebane uden vand. Her finder I også 18-hullers golf, en stor legeborg, gratis spillemaskiner og meget mere. Aarhus har masser af underholdning for hele familien, og med en lejebil fra Budget Biludlejning i Aarhus er det kun fantasien, der sætter grænser for oplevelserne.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: