Billeje for udenlandsdanskere

Billig billeje i Danmark for dig, der bor i udlandet

Image alt

Bestil lejebilen til årets sommer- eller juleferie i Danmark allerede i dag!

Budget Biludlejning tilbyder billig billeje til udenlandsdanskere, der opholder sig midlertidigt i Danmark. Hos Budget gør vi det simpelt og eventyrligt billigt at leje bil. Derfor kalder vi da også vores billige taxfree billejepriser for udenlandsdanskere for "Eventyrpriser".

Kært barn har mange navne - og får lave priser
Uanset om du kalder dig udedansker, udenlandsdansker, valutadansker, expat eller noget helt femte, er du takket være de særlige afgiftsregler i Danmark sikret billig billeje, når du er hjemme på besøg.

Så lejer du din bil hos Budget Biludlejning, har du altså mulighed for at blive ekstra godt kørende og samtidig spare mange penge.

Budgets Eventyrpriser for udenlandsdanskere er:

  • Inklusiv frit kilometerforbrug på alle lejemål
  • Inklusiv kasko-, skades-, tyveri- og rudeforsikringer med 0 kr. i selvrisiko
  • Inklusiv moms

Bemærk: Udvidet vejhjælp er ikke inkluderet, men kan tilkøbes for 25 kr pr. dag (max. 250 kr.). Alle forsikringssager tillægges et administrationsgebyr på 375 kr.

▶ BESTIL TAXFREE BILLEJE HER

 

Altid gode onlinerabatter

Bestiller du online og betaler med det samme, er der yderligere penge at spare.

Spar op til 20%, når du bestiller og betaler online med det samme.

Husk lige, at:

Eventyrpriser gælder kun for danskere med udenlandsk adresse - også i Grønland og på Færøerne. Du skal altså have bopæl i udlandet og ikke være tilmeldt det danske folkeregister.

Er du bosiddende i Danmark og bestiller lejebil via denne side, kan vi ikke garantere den oplyste pris. Bor du i Danmark, kan du bestille billig billeje her.