Image alt

Konkurrer med din "Bucket List" og vind en weekendbil

Del din "Bucket List" med Budget Biludlejning Facebook

Del din "Bucket List" med Budget Biludlejning Facebook

En dansk "Bucket List" består af at rejse til en tropisk ø, opleve en jordomrejse og svømme med delfiner eller udforske fiskene på Den Blå Planet.
Meget af det vi drømmer om, behøver vi ikke at tage udenlands for at gøre. Danmark byder på et rigt udvalg af destinationer og mange af dem bringer erfaringer, der forlader store følelsesmæssige og et lille økonomisk fodaftryk.
Nu opfordre Budget Biludlejning deres kunder til at skabe deres egne "Bucket Lister" og dele dem på sociale medier.

KONKURRENCE!
Frem til d. 1. august 2017 kan du poste dine aller højeste ønsker med #BudgetList på vores Facebook side og få en chance for at vinde en weekendbil i Danmark.
Tre heldige vindere får altså muligheden for at checke noget af på sin "Bucket List" i en weekend i Danmark.

Budget Biludlejning vil vise at betydningsfulde oplevelser ikke kræver en lang distance eller en tyk tegnebog. "Bucket List" bliver "Budget List". Bucket List på budget! Du kan også finde fantastiske og tilgængelige oplevelser i nærheden af dig.

Læs konkurrencevilkårene her.

 

Baggrunden for "Bucket List" bliver til "Budget List"

Budget Biludlejning lavede en undersøgelse blandt 12000 Europærer, 1000 stk. i hvert land, imellem 18-55 år og vi bad dem om at dele sine "Bucket List", hvor de rangeret deres drømme og ønsker.

Den nye undersøgelse for Budget Biludlejning afslører, at befolkningerne i Europa på tværs af sprog, geografi og kultur har nogenlunde de samme ønsker og drømme. 69 % af deltagerne i Danmark har en rejse øverst på deres personlige bucket liste. Og 55,6 % af de danske deltagerne har en jordomrejse som det allerstørste ønske.


Villa, båd, designertøj og familie
44,8 % drømmer om at eje deres egen bolig, en båd, designertøj eller dyre smykker. 49 % drømmer om enten at svømme med delfiner, springe faldskærm eller at spise på en Michelin restaurant. Der er også mange deltagere i den danske undersøgelse, som drømmer om at stifte familie, og nogenlunde det samme antal drømmer om at starte egen virksomhed.


Den gennemgående forklaring på at de europæiske deltagere ikke får realiseret deres drømme på deres bucket liste - fx at rejse - handler om manglende økonomi eller manglende opsparing.

Bucket liste på Budget
Drømmer man fx om at opleve havmiljøet og mangfoldigheden af fisk ved Great Barrier Reef – verdens største koralrev - men der er lavvande i kassen, har Budget Biludlejning en stribe forlag og ideer, som kan være næsten lige så betagende – men meget tættere på hjemmet og derfor er langt billigere.
For er man betaget af havenes mangfoldighed, kunne et alternativ måske være ét eller flere besøg i den verdensberømte danske attraktion: Den Blå Planet, hvor man også kan opleve en stor variation af havenes betagende skabninger og overraskelser.