Billeje Hviderusland

Velkommen til Budget Biludlejning i Hviderusland.

Hvis du er interesseret i en kulturel ferie, er Hviderusland lige noget for dig. Landet ligger i den østlige del af Europa og har en helt fantastisk historie.
 

Bilferie Hviderusland

Hviderusland er stadig præget af, hvordan tingene så ud under det gamle Sovjetunionen, og har stadig monumenter af Lenin og andre ledere. Minsk er hovedstaden i Hviderusland, og er en by fuld af seværdigheder, der venter på at blive besøgt. Med en lejebil fra Budget Biludlejning kan du nemt komme rundt og se den fantastiske arkitektur, eller besøge Nationalparken, som har Europas ældste skov bevaret.

Læs mere om Hviderusland

Budget Biludlejning Hviderusland

Uanset om du skal på weekendferie eller sommerferie, kommer du ikke til at kede dig. Kør en tur ud og besøg Khoruzhaya Street, hvor du kan finde alt fra russiske specialiteter, vodka og meget mere. Har du en dag lyst til at shoppe, kan du tage til Minsks største shoppingsgade. 

Slottene i Mir er UNESCO-fredede, og byerne har skønne brede gader og en hyggelig atmosfære. Tag på en guidet tur ud i skovene, eller besøg landets statscirkus. Uanset hvad du ønsker at se, er mulighederne mange. Med din udlejningsbil fra Budget kommer du næppe til at kede dig. Lej din bil allerede i dag, og gør dig klar til en oplevelsesrig ferie i Hviderusland.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: