Billeje Bruxelles

Velkommen til Budget Biludlejning i Bruxelles. Den fascinerende hovedstad Bruxelles er uden tvivl et besøg værd. Byen huser bl.a. hovedkontoret for både den Europæiske Union og NATO og besøges hver dag af både turister og forretningsfolk fra hele Europa. Byen byder på et væld af spændende kulturelle oplevelser, smukke, velbevarede bygninger og gode spisesteder.

I en lejebil fra Budget får du fuld frihed til at køre rundt og opleve byen på nærmeste hold i dit helt eget tempo. Besøg Victor Hortas hus i Elsene, Musées royaux des Beaux-Arts, Bruxelles' store kunsttempel Bozar eller Musikinstrument museet i Old England bygningen.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Arrival Hall
Zaventem
1930

Tel: 32 2 7200944

Åbningstider

søndag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
mandag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
tirsdag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
onsdag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
torsdag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
fredag:
06:30 - 23:30 Åbningstider:
lørdag:
06:30 - 21:30 Åbningstider:

Find Budget i Bruxelles


Læs mere om Bruxelles

Biludlejning i Bruxelles

Resten af Bruxelles byder på uendelige muligheder. Book din udlejningsbil på forhånd, og tag lejebilen fra Bruxelles Lufthavn, så du nemt kan komme rundt på den mest komfortable måde. Tænd airconditionen, læn dig tilbage i sædet og indtag Bruxelles på luksus-måden. Budgets Biludlejning Bruxelles – for alle, der sætter pris på frihed og komfort.

Reserver online med Budget Biludlejning og spar rigtig mange penge. Det smarte online betalingssystem gør det muligt at bestille en udlejningsbil på alle timer af døgnet. Book din lejebil til Bruxelles ved at indtaste bilgruppe, ønsket lejeperiode, afhentningssted og eventuelt ekstra udstyr. Vi sørger for, at bilen står køreklar til dig – rengjort og sikkerhedsgodkendt. Budget Biludlejning Bruxelles – nemt og enkelt.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: