Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

Biludlejning Karup Lufthavn

Tag til Midtjylland og nyd en ferie med afslapning, shopping, dansk kultur og unikke naturoplevelser i en lejebil fra Budget.

Budget Biludlejning i Karup J Lufthavn bringer jer direkte fra flyet og ud i det smukke, danske landskab.

 

Her finder du os

Stationsinformation

Karup J Lufthavn
Karup
7470

Tel: +45 33 28 63 40

Åbningstider

søndag:
Lukket
mandag:
Lukket
tirsdag:
Lukket
onsdag:
Lukket
torsdag:
Lukket
fredag:
Lukket
lørdag:
Lukket

Kontorer i nærheden

Find Budget i Karup Lufthavn

Læs mere om Karup Lufthavn

Image alt

Billeje i Karup Lufthavn

Tag til Midtjylland og nyd en ferie med afslapning, shopping, dansk kultur og unikke naturoplevelser. Budget Biludlejning i Karup J Lufthavn bringer jer direkte fra flyet og ud i det smukke, danske landskab.

Besøg Flyvestationen Karup, Helligkirken, Dollerup Bakker eller Kongehus mindepark. Mulighederne er uendelige, og med en lejebil fra Budget har I fuld frihed til at opleve Midtjylland i jeres eget tempo.

Kom nemt og komfortabelt rundt til Karups mange seværdigheder i en moderne lejebil. Karup er først og fremmest kendt for sin store flyvestation, der er Nordeuropas største flybase, og hvor I kan opleve et storslået museum med historier fra anden verdenskrig. Herfra kan I køre videre til Helligkirken, som er kendt for sin rindende kilde, der menes at have helbredende egenskaber. På vejen kan I nyde den smukke udsigt over marker, enge og skove.

I tilfælde af regn er en lejebil en uvurderlig investering. Bilen bringer hele familien tørskoet frem til områdets mange indendørs attraktioner, og I slipper for at sidde på hotelværelset og håbe på bedre vejr. Kør for eksempel til den hyggelige by Viborg, hvor I kan opleve smukke skatte på byens museum, snup en kop kaffe på en af områdets hyggelige caféer eller tag til Kongehus Mindepark, som i 2004 modtag den internationale Carlo Scarpa-havepris for sin enestående måde at forene natur, kunst og lokalhistorie på. Midtjylland har noget for enhver smag, og med Budget Biludlejning i Karup Lufthavn, får I mest muligt ud af rejsen.