Billeje Herning

Lej en bil hos Budget Biludlejning i Herning og kom nemt omkring i den oplevelsesrige by.

Budget ligger centralt placeret i Herning, så du får den bedst mulige start på din tur. Herning er byen, der især er kendt for de mange koncerter og store messer, som du let kan besøge med en lejebil fra Budget.
   

 

Her finder du os

Stationsinformation

Sakskoebgvej 1
Herning
7400

Tel: 70247760

Åbningstider

søndag:
Lukket
mandag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
tirsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
onsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
torsdag:
08:00 - 16:00 Åbningstider:
fredag:
08:00 - 15:00 Åbningstider:
lørdag:
Lukket

Kontorer i nærheden

Find Budget i Herning


Læs mere om Herning

Billeje i Herning

Lej en bil hos Budget Biludlejning i Herning og kom nemt omkring i den oplevelsesrige by. Budget ligger centralt placeret i Herning, så du får den bedst mulige start på din tur. Herning er byen, der især er kendt for de mange koncerter og store messer, som du let kan besøge med en lejebil fra Budget.

Kør til Birk Centerpark og oplev kunst i verdensklasse på kunstmuseerne HEART og Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum.

Er der legebørn med på turen kan I tage udlejningsbilen til Baboon City, som er Danmarks ultimative indendørs forlystelsescenter på over 9000 m2, eller besøg også Herning Go-Kart Center, hvor I kan konkurrere i Go-Karts med en topfart på 60 km/t.

Herning har en af Danmarks bedste gågader og et shoppingcenter, der råder over mere end 275 butikker. Med en lejebil er det nemt at transportere dine indkøb, så du behøver ikke at holde dig tilbage med at shoppe. Bestil lejebil allerede i dag og glæd jer til en ferie ud over det sædvanlige.

Book en bil eller varevogn

  1. Afhentning

    Denmark

  2. Aflevering

  3. Søg

    • Hvis du er under 30 år bliver der tillagt et gebyr. Vi brug for din fødselsdato for at kunne vise dig egnede biler. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: