Besøg Skandinaviens bedste julemarkeder!

Budget and go fordi...
...du behøver ikke et rensdyr for at komme til de bedste julemarkeder.Er du vild med julemarkeder? Det er vi, og derfor hjælper vi gerne med transporten dertil.
Med udlejningsstationer i hele Europa, er vi placeret så tæt på julemarkederne, at du kan dufte æbleskiver og glögg i nærheden. Så pak din kuffert og lad din næse finde vej. Vi har gode tilbud på alle vores udlejningsbiler fra små bybiler til store familiebiler.

Nogen af de julemarkeder, vi anbefaler:

Jul i Den Gamle By, Aarhus, Danmark


Oplev julen som danskerne har fejret den i århundreder med juleudstillinger for børn og voksne, historiske butikker og julemarkeder. Find julegaver og nyd en stille stund af julestemning, julegodter, æbleskiver, glögg og meget mere.
Læs mere


Jul på Skansen, Stockholm, Sverige


Jul på Skansen er noget helt specielt. Besøg julemarkedet som tager dig tillbage til omkring 1900-tallet, føl atmosfæren af gamle huse og se, hvordan julen blev fejret før i tiden. Lyt til koret, der synger julesange. Tag til Stockholm og kom i julestemning - lad dig være en del af Jul på Skansen.
Læs mere


Bærums Verk, Julen på Bærums Verk, Norge


Igennem alle weekender i december, vil der være masser af julestemning i Bærums Verk med risengrød, julegodter og julesange fra Bærum Pigekor.
Læs mereMere inspiration?

Sverige
Göteborg, Liseberg
Stockholm, Stortoget Gamla stan

Danmark
Jul i Tivoli, København, Danmark

Norge
Julemarked på Norsk Folkemuseum, Oslo, Norge