Bestil billeje i:
Afleveringskontor
Bilgruppe

Aftenbilen

Billig billeje hos Budget

- så er der ingen undskyldning


  Trænger familien til at blive luftet, eller får du selv besøgt kæresten, vennerne og familien for lidt? Er du træt af aldrig at komme længere væk end en cykelradius' afstand eller hænge fast i ubarmhjertige køreplaner?

  Budget Aftenbilen er billig billeje i hverdagen, så du kan gøre dine aftener lidt sjovere - og prisen er skåret helt ind til benet, så alle kan være med.


  Konceptet er simpelt


  Når en kunde afleverer sin lejebil til os i løbet af dagtimerne, fjerner vi det værste skidt, fylder tanken og efterser bilen for skader. Og så er den præsentabel og klar til dig om aftenen. Du kan helt selv vælge, om du vil leje en personbil eller en varevogn. Vi kan dog ikke love dig en specifik varevogn- eller bilmodel - til gengæld giver vi dig det, du kan bruge til noget:
  Fire hjul til næsten ingen penge.
  Alt det interessante:


  - Pris: 295 kr. uanset hvilken bil, du er heldig at få*
  - Inklusiv 80 km
  - 1,95 kr. pr. ekstra kilometer
  - Inklusiv skades- og tyveriforsikring
  - Kan lejes mandag til torsdag aften fra kl. 15.45 og skal afleveres den efterfølgende morgen senest kl. 08.00. Ved prissøgninger uden for dette tidsrum eller ved for sen aflevering gælder vores normalpriser.
  - Afhentning på alle Budgets bykontorer (dog også Esbjerg og Sønderborg Lufthavn)
  - Ekstraudstyr, brændstof og yderligere forsikringer er ikke omfattet af prisen.
  - Du skal være mindst 19 år for at leje denne bil.
  - Tilbuddet gælder ved online booking her til venstre på siden.

  * Bemærk, at det ved bestilling kun er muligt at vælge bilgruppe A (personbil) og J (varevogn). Vi kan dog ikke garantere en specifik varevogn eller bilmodel, og du får først ved afhentningen oplyst, hvilken bil vi tildeler dig.