Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Biludlejning Rønne

Billig billeje i Rønne

 

Start ferien hos Budget Biludlejning i Rønne, og få lidt mere ud af den. Budget i Rønne bringer dig nemt og komfortabelt rundt til de spændende attraktioner på solskinsøen Bornholm. Besøg Hammershus, tag en dukkert ved Dueodde Strand eller nyd en røget sild på et af øens mange røgerier. Budget giver dig fuld frihed til at tilrettelægge ferien, som du ønsker.

En lejebil fra Budget er din adgangsbillet til ferieoplevelser på Østersøens perle Bornholm. Du får nem adgang til attraktioner såsom fiskerihavnen Gudhjem med de toppede brostensgader, de hyggelige byer Snogebæk og Hasle, der byder på alskens lokale specialiteter, eller Paradisbakkerne, der er et storslået skovområde, som gemmer på Rokkestenen, en enorm sten, omgæret af mystik og myter.

Om aftenen er der rig mulighed for at nyde en god middag på en af øens mange spisesteder. Udlejningsbilen gør det nemt at komme på tværs af øen, så du kan spise et nyt sted hver aften og komme hurtigt og komfortabelt hjem igen. Afslut ferien med en hyggelig shopping tur gennem Rønnes indkøbsgader, og snup en øl eller softice på byens hyggelige torv. Budget Biludlejning i Rønne byder dig hjerteligt velkommen til den smukke klippeø i Østersøen.
Billeje hos Budget i Rønne


Adresse

Budget Biludlejning
Snellemark 1
3700 Rønne

Tlf. + 45 33 28 62 41
E-mail: rn1@budget.dk

Lejemuligheder i Rønne

• Personbiler
• Minibusser
• Varevogne

Muligt ekstraudstyr*

• Barnesæder og autostole
• GPS
• Vinterdæk
• Ekstra chauffør
* Med forbehold for tilgængelighed

Åbningstider

man - fre 08.00 - 16.00
lørdag 09.00 - 12.00
søndag 09.00 - 12.00

På visse tidspunkter vil kontoret udelukkende være åbent i forbindelse med reservationer.Budget Biludlejning Rønne - Koordinater til stationenBudget Billeje Rønne - Koordinater

Latitude

55.10134
N 55° 6.080'

 

Longitude

14.69303
E 14° 41.582'

Andre udlejningsstationer i Rønne


Rønne Lufthavn