Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Biludlejning Odense

Billig billeje i Odense

 

Odense er hjemstavn for den verdensberømte digter H.C. Andersen og et overflødighedshorn af arkitektur, museer, shopping og afslappende grønne oaser, hvor man kan hvile benene efter en gåtur gennem den hyggelige by. Bestil lejebil hos Budget Biludlejning i Odense og kom nemt rundt i Odense og omegn. Oplev Sct. Knuds Kirke, H.C. Andersens hus eller Kunsthallens Brandts – eller tag bilen til en af de nærliggende byer, såsom Fåborg, Svendborg eller Middelfart. Med en lejebil fra Budget ligger alt i behagelig køreafstand.

Odense har meget at byde på for den kunstnerisk og kulturelt interesserede. I H.C. Andersens Hus kan hele familien få et unikt indblik i digterens liv og se flotte klip og tegninger, som han selv har lavet. Fra huset kan I nyde en spadseretur ad de hyggelige brostensbelagte gader med stokroser og bindingsværkshuse, som giver et levende indtryk af den tid, hvor H.C. Andersen levede. Udlejningsbilen fragter jer nemt og komfortabelt videre til den smukke Sct. Knuds Kirke, der betegnes som Danmarks flotteste gotiske bygningsværk. Her kan I blandt andet se krypten, hvor den danske Kong Knud den Hellige er begravet.

Vil I have endnu mere kunst og kultur, kan det varmt anbefales, at I kører en tur til Kunsthallen Brandt. I det flotte kulturcenter har børnene mulighed for at opleve kunst med hele kroppen i en lang række spændende sanseudstillinger. Side om side med Kunsthallen Brandt, finder I desuden Danmarks Mediemuseum og Museet for Fotokunst. Bestil billeje hos Budget Biludlejning i Odense og kom nemt tilbage til bycentrum, hvor I kan nyde en god middag på en af byens mange gode restauranter.
Billeje hos Budget i Odense


Adresse

Budget Biludlejning
Rugårdsvej 3
5000 Odense C

Tlf. + 45 33 28 62 90
E-mail: odense@budget.dk

Lejemuligheder i Odense

• Personbiler
• Minibusser
• Varevogne
• Elbiler og elvarevogne

Muligt ekstraudstyr*

• Barnesæder og autostole
• GPS
• Vinterdæk
• Ekstra chauffør
* Med forbehold for tilgængelighed

Åbningstider

Mandag 07.30 - 17.00
Tirsdag 07.30 - 17.00
Onsdag 07.30 - 17.00
Torsdag 07.30 - 17.00
Fredag 07.30 - 17.00
Lørdag 08.00 - 11.00
Søndag 08.00 - 11.00
Budget Biludlejning Odense - Koordinater til stationenBudget Billeje Odense - Koordinater

Latitude

55.40066
N 55° 24.040'

 

Longitude

10.37705
E 10° 22.623'


På visse tidspunkter vil kontoret udelukkende være åbent i forbindelse med reservationer.