Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Biludlejning Kastrup Lufthavn

Billig billeje i Københavns Lufthavn

 

Hos Budget Biludlejning i Københavns Udenrigslufthavn kan du leje biler til den velkendte lave pris. Budget Biludlejning er placeret i Terminal 3 tæt ved ankomsthallen, så du er sikret nem og behagelig billeje.Gå direkte fra dit fly og ind i din udlejningsbil – det er både tidsbesparende og komfortabelt, og du slipper for at slæbe unødigt rundt på bagagen eller vente på offentlig transport eller en ledig taxa.

Kvalitet til prisen
Budget Biludlejnings store internationale succes skyldes den unikke kombination af lave priser og moderne, solide biler af høj kvalitet. Det samme gælder for Budget i Københavns Lufthavn, hvor vi heller aldrig går på kompromis med service og sikkerhed, uanset hvor lave priserne er. Din lejebil gennemgår en grundig kontrol inden lejemålets start, så den lever op til alle gældende lovkrav. Ligeledes er den gennemgået for skader og leveres med det bestilte ekstraudstyr og en fuld tank, så du er køreklar med det samme.

Lej den helt rigtige bil
Budget i Københavns Lufthavn har et omfattende udvalg af personbiler, så du altid kan få en lejebil, der passer til dine behov, uanset om du har behov for en lille parkeringsvenlig bil til bykørsel eller en større bil med plads til hele familien. Og skal du flytte, står vi også klar med varevogne i forskellige størrelser.

Frihed til at opleve
Fra Budget Biludlejning i Kastrup Lufthavn har du nem og hurtig adgang til motorvejsnettet, som bringer dig rundt i Københavnsområdet eller videre ud i Danmark. Du kan også vælge at tage den flotte tur gennem det smukke Amager med kolonihavehuse, det moderne Islands Brygge og den nyopførte Ørestad og videre ind til København City. Du bestemmer ruten, og du får en unik lejlighed for at komme rundt i alle afkroge af Danmark, uden at det koster en formue.Billeje hos Budget i Københavns Udenrigslufthavn


Adresse

Budget Biludlejning
Københavns Lufthavn
Udenrigs, Terminal 3
2770 Kastrup

Tlf. + 45 32 52 39 00
E-mail: copenhagenairport@budget.dk

Lejemuligheder i Københavns Lufthavn

• Personbiler
• Minibusser
• Varevogne
• Elbiler og elvarevogne

Muligt ekstraudstyr*

• Barnesæder og autostole
• GPS
• Vinterdæk
• Ekstra chauffør
* Med forbehold for tilgængelighed

Åbningstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

07.00 - 23.00
07.00 - 23.00
07.00 - 23.00
07.00 - 23.00
07.00 - 23.00
07.00 - 22.00
07.00 - 23.00

På visse tidspunkter vil kontoret udelukkende være
åbent i forbindelse med reservationer.

Ved forudbestilling vil kontoret være åbent ved alle flyankomster, såfremt vi har modtaget en forventet ankomsttid og et flynummer.

Budget Biludlejning Københavns Lufthavn - Koordinater til stationenBudget Billeje Københavns Lufthavn
Latitude55.62875
N 55° 37.725'

 

Longitude12.64773
E 12° 38.864'

Andre udlejningsstationer i København


Ørestaden, Hotel Bella Sky

Kastrup, Amager Landevej

Københavns Indenrigslufthavn

København, Kampmannsgade