Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Biludlejning Esbjerg Lufthavn

Billig billeje i Esbjerg Lufthavn

 

Kom hurtigt og komfortabelt omkring i det smukke, vestjyske landskab med en billig lejebil fra Budget Biludlejning i Esbjerg Lufthavn. Vi ligger centralt placeret og giver jer den bedst mulige start på rejsen, med nem adgang til områdets mange spændende attraktioner og naturområder. Book din lejebil online, og oplev kunst i særklasse på Esbjerg Kunstmuseum eller på de mange imponerende gallerier i byen. I kan også køre til Esbjerg Museum og opleve fund fra jernalderen og vikingetiden eller opleve det sprudlende liv på Esbjerg Havn.

Med lejebilen kan I også tage til det spændende Fiskeri- og Søfartsmuseum, hvor I kan opleve sælfodring, se den flotte udstilling om Vadehavet og få lov at røre saltvandsfisk fra de danske farvande. Museet er et oplagt udflugtsmål i tilfælde af regnvejr, og med en lejebil er det nemt at komme tørskoet ud og hjem.

En ferie i Esbjerg må nødvendigvis også indebære en gåtur langs det fascinerende vadehav, hvor I har mulighed for at opleve Vesterhavets rustikke natur og dyreliv helt tæt på. Bilen kan parkeres blot få meter fra vandkanten, og allerede fra parkeringspladsen kan I se de karakteristiske mørke blåmuslingebanker, som ligger cirka 300 meter ude i vandet, og som er særligt synlige ved lavvande. På vej fra bilen og ned mod vandet, kan I mellem bankerne møde både østersømuslinger, sandorme og hjertemuslinger. Vejret ved Vesterhavet er omskifteligt, men heldigvis bringer Budget Biludlejning i Esbjerg Lufthavn jer hurtigt og sikkert i tørvejr i tilfælde af regn.
Billeje i Esbjerg Lufthavn


Adresse

Budget Biludlejning
Esbjerg Lufthavn
John Tranums Vej 22
6705 Esbjerg Ø

Tlf. + 45 33 28 63 75
E-mail: ebj@budget.dk

Lejemuligheder i Esbjerg Lufthavn

• Personbiler
• Minibusser
• Varevogne
• Elbiler og elvarevogne

Muligt ekstraudstyr*

• Barnesæder og autostole
• GPS
• Vinterdæk
• Ekstra chauffør
* Med forbehold for tilgængelighed

Åbningstider

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

07.30 - 22.00
07.30 - 22.00
07.30 - 22.00
07.30 - 22.00
07.30 - 22.00
09.00 - 18.00
09.00 - 20.00


På visse tidspunkter vil kontoret udelukkende være
åbent i forbindelse med reservationer.

Ved forudbestilling vil kontoret være åbent ved alle flyankomster, såfremt vi har modtaget en forventet ankomsttid og et flynummer.

Budget Biludlejning Esbjerg Lufthavn - Koordinater til stationenBudget Billeje Esbjerg Lufthavn - koordinater
Latitude55.52726
N 55° 31.636'

 

Longitude8.55611
E 8° 33.367'

Andre udlejningsstationer i Esbjerg


Esbjerg bykontor