Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Billeje Tjekkiet

Billeje Tjekkiet

 

Bilferie i Tjekkiet


Tjekkiet er et populært rejsemål for turister i alle aldre. Landet byder på et væld af oplevelser, smuk natur, kulturelle seværdigheder og lækre kulinariske egnsretter.

Med en lejebil i Tjekkiet kommer du let fra syd til nord og får mulighed for at opleve det prægtige land helt tæt på. Kør til Vesttjekkiet og oplev den hyggelige kurby Karlsbad, hvor der er lejlighed til at bade i de varme, saltmineralholdige kilder. Besøg den spændende middelalderby Loket Plzen og smag den lokale øl eller tag på vandretur i nationalparken Sumava. Du kommer hurtigt og sikkert omkring med en udlejningsbil, og du slipper for spildtid og besvær.

Prag


Hos Budget kan vi varmt anbefale, at du tilbringer nogle dage i Tjekkiets smukke hovedstad Prag. Byen er kendt som en af de mest romantiske storbyer i Europa, og den helt særlige stemning, lokker hvert år turister til fra hele verden. Gå over Karlsbroen og oplev malerne, som foreviger den smukke udsigt på deres lærreder. Besøg de mange gode spisesteder. Få et glas dampende varm vin på en af de hyggelige pladser i byen eller oplev de mange spændende museer, kirker og historiske monumenter. Med Budget kommer du nemt til og fra Prag, så du får mulighed for at opleve både storbylivet og resten af Tjekkiet på en og samme rejse.
Budget Biludlejning Tjekkiet


Få landets bedste tilbud på billeje i Tjekkiet. Hos Budget har vi altid stærke, konkurrencedygtige priser på udlejningsbiler i Tjekkiet. Vi har en omfattende bilflåde med køretøjer i alle størrelser og tilbyder nem og hurtig bestilling direkte her fra sitet. Med Budget Biludlejning opnår du fuld frihed på rejsen, uden at det koster en formue. Bestil allerede i dag din billeje i Tjekkiet online her på siden - det tager kun et øjeblik. God ferie!