Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Billeje Stockholm

Billeje stockholm

 

Oplev Stockholm


Stockholm byder på sjove og spændende oplevelser for hele familien, vennerne eller kærestepar, som ønsker en hyggelig og romantisk storbyferie. Bestil billeje til Stockholm og kom nemt og komfortabelt rundt i den smukke by. Besøg kongeslottet, det velbevarede middelaldercentrum Gamla Stan eller nationalklenodiet Vasaskibet. En tur til Stockholm indebærer naturligvis også en shoppingtur i de mange spændende butikker, hvor den svenske kurs gør det hele lidt sjovere. Med Budget Biludlejning Stockholm kommer I nemt rundt til de allerbedste shoppingsteder i byen, og det er dejligt praktisk at have et bagagerum at lægge alle indkøbene i, så hænderne bliver frie til at købe endnu mere.

Med Budgets Billeje Stockholm har du også mulighed for at køre udenfor byen og nyde en dejlig skærgårdstur. Parker bilen og tag på en afslappende bådtur mellem de mange små øer for at opleve den stockholmske skærgård helt tæt på. Når turen er slut, kommer I nemt og hurtigt tilbage til byen, hvor I kan nyde en middag på et af de mange gode spisesteder, hvor der serveres alt fra italienske pizzaer til frisk fisk og eksklusiv Michelin mad.

Budget Biludlejning Stockholm


Reserver lejebil til Stockholm hjemmefra, så står bilen klar til dig, når du ankommer. Vi sørger for alt det praktiske, så det eneste du skal overveje er, hvor turen skal starte. Gå ind under reservation og udfyld bestillingsformularen med biltype, afhentningssted og lejeperiode. Så snart du har godkendt aftalen, vil du modtage en kvittering i din indbakke, som er lige til at printe ud og tage med. Med Budget Stockholm er det nemmere end nogensinde at reservere en udlejningsbil. Bestillingssystemet er tilgængeligt alle døgnets 24 timer, så du kan bestille præcis, når det passer dig.