Billeje i udlandet

Billig billeje i udlandet
Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Kør på ferie i en billig udlejningsbil fra Budget
Flere og flere rejsende henter ved ankomst til deres rejsedestination en lejebil fra Budget direkte i lufthavnen. Budget Rent a Car er et af verdens største biludlejningsselskaber og er repræsenteret på over 3.500 destinationer (heraf 800 stationer i lufthavne) i mere end 128 lande, så vi kan garanteret hjælpe dig med en lejebil. Det er nemt og bekvemt.

Billeje = frihed på din ferie
En udlejningsbil giver dig den ultimative frihed, uanset om du er i Danmark eller udlandet. Med en lejebil kan du vælge den rette bilstørrelse, så der er plads til al bagagen og familien. Alle Budget stationer tilbyder altid – uanset hvorhenne i verden – et bredt udvalg af nye kvalitetsbiler.

Kvalitetsbiler lejes hos Budget
Alle Budgets biler gennemgår altid et grundigt gennemsyn før hvert lejemål, så du som kunde er sikret en udlejningsbil, der lever op til alle gældende sikkerhedsregler og lovmæssige krav. Vores omfattende bilflåde er inddelt i hovedgrupper, så det er både nemt og overskueligt at vælge, hvilken type udlejningsbil du ønsker.

Billig billeje online
Oftest er det nemmest og ikke mindst billigst, hvis du bestiller din lejebil online på vores hjemmeside. Reserverer du billeje i udlandet online hos Budget Biludlejning, er du altid garanteret gennemskuelighed og ærlighed.

I vores priser er altid inkluderet fri kilometer (i visse lande kan der være begrænset km), skades- og tyveridækning, ansvarsforsikring for tredjepart, lufthavnsafgift og lokale skatter. I højsæsoner er der rift om bilerne, så Budget anbefaler derfor, at du altid booker din feriebil i god tid.

Personlig service
Har du brug for personlig betjening vedr. billeje, så hjælper vi dig meget gerne. Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores Call-Center:

Reservationscenter udland:
Tlf.: +45 3328 6301
E-mail: reservations@budget.dk