Mens du har lejebilen

Må jeg køre i flere lande i lejebilen?


Af forsikringsmæssige årsager må lejebilen ikke køres ind i visse lande. Derfor er det vigtigt, at du allerede ved bestilling fortæller os, hvilke lande du planlægger at køre ind i.

Ved leje af bil i Danmark, er det ikke tilladt at køre ind i eller gennem følgende lande: Albanien, Hviderusland, Bosnien, Bulgarien, Estland, Grækenland, Jugoslavien, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Moldova, Polen, Rumænien, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet, Tyrkiet og Ungarn. Desuden må ingen Mercedes-biler køres ind i Italien, heller ikke selvom bilen returneres til Danmark. Bemærk, at listen opdateres løbende.

Ved leje af bil i udlandet kan reglerne variere. Kontakt den station, du skal leje bilen fra. Se kontaktoplysninger.

Vigtigt: Danske statsborgere må i ingen tilfælde køre udlejningsbiler, der er lejet i udlandet, ind i Danmark..

Kan jeg aflevere lejebilen tidligere eller senere end aftalt?


Ja, men prisen ændres for det meste, hvis du ændrer lejeperioden.

Har du allerede hentet lejebilen og ønsker at aflevere den på et andet tidspunkt end det aftalte, skal du kontakte udlejningsstationen. Se kontaktoplysningerne her eller på din lejekontrakt.

Kan jeg tilkøbe ekstra forsikringer, når jeg har hentet lejebilen?


Ja, ofte er det muligt, men det kræver, at udlejningsstationen får lov at besigtige lejebilen for eventuelle skader. Kontakt derfor udlejningstationen for at aftale nærmere. Se kontaktoplysningerne her eller på din lejekontrakt.