Når du henter bilen...

Bestil billeje i:
Afleveringskontor

Vi anbefaler altid at du er velforberedt, når du afhenter din lejebil hos Budget. Det kan spare dig for en masse bekymringer og unødvendigt besvær.

Hvad skal jeg medbringe ved afhentning af lejebil?
Forevis venligst følgende dokumenter, når du afhenter din Budget bil:
- Reservationsnummer / Bekræftelse på din reservation
- Voucher (kun ved forudbetaling)
- Gyldigt kørekort for hver chauffør
- Pas og evt. ID-kort (ved udenlandsk adresse / billeje i udlandet)
- Gult sygesikringskort (hvis du er bosiddende i Danmark)
- Gyldigt kreditkort (se mere under lejebetingelser)

Budget forbeholder sig retten til at afvise reservationer, såfremt ovenstående ikke kan fremvises.

Vær opmærksom på, at selvom du har en forudbetalt voucher, skal du også medbringe kreditkort.

I Danmark kan der også betales med Visa/Dankort eller kontanter - dog kun for visse bilgrupper.

Bilerne hos Budget Biludlejning
Alle bilerne hos Budget gennemgår en streng kontrol og efterses før hvert lejemål - din sikkerhed for problemfri kørsel. Budgets bilflåde er altid inddelt i bilgrupper. Viste biler er derfor kun eksempler fra bilgrupperne. Budget kan ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype.
Du får udleveret en skadesrapport på bilen, som du skal underskrive. Af denne skadesrapport fremgår evt. buler og ridser, som Budget har registreret, inden du lejer bilen. Det er vigtigt, at du straks oplyser udlejningspersonalet om eventuelle ridser og skader, der ikke fremgår af rapporten for at undgå unødig opkrævning af selvrisikoforsikring.

Brændstof
Oftest vil bilen blive udleveret med en fuld tank benzin. Imidlertid vil nogen lande have en anden afregning af brændstof i forbindelse med lejemålet.
1. Betal for en tankfuld brændstof og returner bilen med tom tank. Bilen tankes til pumpepris - ingen tilbagebetaling af ikke benyttet brændstof.
2. Ved du ikke, hvor langt du skal køre og har planlagt selv at tanke, anbefaler vi, at du ikke forudbetaler Budget for brændstof og returnerer bilen fuld tanket.
3. Har du ikke selv mulighed for at tanke, betaler du blot Budget det brændstof, du har forbrugt plus et tillæg, som kan variere fra land til land. Personalet på udlejningskontoret kan oplyse størrelsen af ekstratillæg.